Wat doen we?

Alles is eenvoudig als je weet hoe het moet.

Ervaring:

Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en construeren van dakterrassen en daar hoort ook het voorbereiden en aanvragen van een bouwvergunning bij. Wij kunnen voor vrijwel elk dak de ideale aanbieding maken, met een degelijke en duurzame constructie, die voldoet aan alle wettelijke kaders.

Amsterdam:

Waarom leggen wij de nadruk op Amsterdam? Ondanks het feit dat de gemeente Amsterdam als regel positief tegen de aanleg van dakterrassen aankijkt, is er in de praktijk een wildgroei aan regelgeving, waar het voor de niet-ingevoerde moeilijk is om te begrijpen wat wel- en wat niet is toegestaan. Door onze lokale kennis weten wij in deze wirwar de weg. Daarnaast hebben wij een goed netwerk opgebouwd van specialisten, zoals constructeurs en architecten, die ons kunnen bijstaan in de ontwerpfase.

Niet alleen de regelgeving in Amsterdam is een specialistisch gegeven, ook de bouw van Amsterdamse huizen is een vak apart. Door onze ervaring in renovaties en verbouwingen hebben wij ook op dit gebied veel kennis. Dit helpt ons bij het ontwerp en de realisatie van dakterrassen, met name bij oudere panden binnen de ring.

Daarom denken wij dat wij in alle opzichten voor de aanleg van een dakterras in Amsterdam de aangewezen partij zijn.

Comments are closed