Hoe onderscheiden wij ons van anderen?

In de beperking openbaart zich het meesterschap (Goethe)

Wij zijn er van overtuigd dat de kwaliteit van ons product uiteindelijk het beste verkoopargument is. Wij werken dan ook alleen met hoogwaardige materialen en deskundige mensen. Die laatsten zijn het allerbelangrijkst. Wij werken met senior timmerlieden die precies weten wat zij doen. In de goede communicatie met de opdrachtgever is hoffelijkheid en inlevingsvermogen een must. Daarom werken wij graag met 50 plussers. Bij ons betekent 50-plus voor de opdrachtgever inderdaad een plus.

Wij werken alleen in Amsterdam. Wij kennen de eigenaardigheden van de Amsterdamse vergunningsvoorschriften, bouwregels en de constructie van de Amsterdamse huizen als onze broekzak.

Wij geloven niet in lange reistijden voor personeel en dito aanvoerroutes van materiaal . Dat is allemaal verspilling van tijd en energie. Ons personeel woont in de regio Amsterdam, onze opslag, werkplaats en voorraden zijn gelegen in Amsterdam en onze leveranciers zijn dat ook. Dit scheelt ons in logistieke kosten en dat scheelt in de prijs de we kunnen aanbieden.

Binnen de technische eisen die je huis en dakterras stellen, werken wij met gestandaardiseerde werkmethodes, materialen en gereedschappen. Wij leren onze mensen ook om deze door ervaring beproefde werkwijze toe te passen. Voor jou resulteert dit in een georganiseerd proces dat soepel en effectief verloopt.

Comments are closed