Ons Product

Mooie dakterrassen in Amsterdam: gebouwd door deskundige, gemotiveerde en beleefde mensen.

Mensenwerk:

De kwaliteit van de aanleg van je dakterras bestaat niet alleen uit de manier waarop materialen verwerkt worden. Heel belangrijk is ook hoe dit proces verloopt en het menselijk aspect staat daarin bij ons voorop. Wij werken met deskundige en beleefde medewerkers die zich terdege realiseren dat hun activiteiten voor opdrachtgevers en omwonenden een minimum aan overlast moeten opleveren.

Welke materialen gebruiken wij?

Dakterrassen: Voor elk plat dak – en als het moet ook voor een puntdak – kan in principe een vorm van dakterras ontworpen worden. Wat kan wordt alleen begrensd door wettelijke en constructieve kaders. Wij kunnen met diverse materialen werken, dat wil zeggen hout, steen, glas en metaal. Veel van wat wij aanleggen is echter in houtskeletbouw waarin wij duurzaam verkregen en liefst verduurzaamd hout gebruiken. Dit kan ook in combinatie met stalen (onder)frames geschieden, indien noodzakelijk of gewenst.

Werken met hout heeft vele voordelen. Het is licht, flexibel bij aanleg, betaalbaar en heeft goede isolatie eigenschappen. Tegenwoordig is hout, mits goed gebruikt, ook zeer klimaatbestendig.

Investeren in woonplezier:

Een dakterras is een veelzijdige uitbreiding van je woonruimte. Het geeft je een heerlijke plek om rustig buiten te kunnen vertoeven, hoog boven het rumoer van de straat en ongehinderd in de zon.

Het bovenstaande wist je natuurlijk al, maar wat je misschien niet wist is dat een dakterras ook een letterlijke uitbreiding van je woonruimte vormt, waarvan de oppervlakte in de officiele berekening van de waarde van een woning wordt meegenomen. Het aanleggen van een dakterras verhoogt rechtstreeks de waarde van je woning. Het is een investering in je bezit, dat nog plezier oplevert ook!

Comments are closed