Wie zijn wij?

Dakterrassen Amsterdam is een initiatief van Roland Kleve en Jan Hoekman. Roland is al 20 jaar zeer veelzijdig als aannemer actief. Roland heeft verreweg de meeste van zijn projecten in Amsterdam en omstreken gerealiseerd. Naast verbouwingen, bestonden deze activiteiten vooral uit renovaties, verbouw, aanbouw en dakterrassen. De eersten worden nog steeds uitgevoerd door zijn succesvolle bedrijf Ebobouw, zie www.ebobouw.nl. De door Roland opgebouwde kennis voor de aanleg van dakterrassen is de basis geweest voor de start van ons initiatief:
Dakterrassen Amsterdam
Jan Hoekman is vele jaren actief geweest in onroerend goed binnen en buiten Amsterdam. Jan woont al 30 jaar in Amsterdam en is altijd op de een of andere manier bezig geweest met huizen in de stad. Naast onroerend goed is Jan gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en kwaliteit. Zijn inbreng ligt met name op het gebied van organisatie, personeel, communicatie en kwaliteit.

De klik tussen deze twee heren ligt voor de hand.

Zij kennen elkaar al zo’n jaar of 15 en delen de liefde voor bouwen en die voor Amsterdam. Dakterrassen worden al lang en door vele partijen gebouwd, maar hoe veel mooie zie je er nu eigenlijk? Gezamenlijk is besloten dat concentratie op het wezenlijke is waar de markt om vraagt: mooie en goed gebouwde dakterrassen in Amsterdam, gebouwd door deskundige, beleefde en gemotiveerde mensen.
Vandaar dit initiatief: Dakterrassen Amsterdam!

Comments are closed